Yakup Kalafatoğlu İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://yakupkalafatogluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çarşı Mahallesi Sanayi Sitesi Yanı Sürmene/TRABZON
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; hakettiği yere getirmek için, sürekli çalışan Bireyler yetiştirmektir...
MİSYON : Bilgi çağına uygun, örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, öz güveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şevkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Atasını, ailesini ve insanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün.
Saatler : Ders başlangıç:08:30 Ders Bitiş :14:20
Isınma : Merkezi Sistem(Kalorifer).
Servis :
Ulaşım : Okulumuz ilçe merkezine yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Sanayi sitesi yanı Sürmene/TRABZON
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda aktif olarak e-Twinning projeleri yürütülmektedir.